Vadászbolt
Vadászbolt | | | | | | | | |
Kalap bőr
Méret: -
Egész toll csíkos jobbos
Gyártó: Gateway, Truflight
Jelölő toll - zöld színben
Gyártó: Gateway Tracers
Flonite Spin 1 3/4 RH
Könnyen tollazható tollazóval is, kétoldalú öntapadó csíkos megoldással.
EXCALIBUR ideg EXCEL 36"
Scorpio nyílpisztoly ideg+ tip
Pork Chop vaddisznó csali
Egész éven át kitűnően használható, zúzott, vaddisznó csali anyag. Mely erős aromája arra összeállított, hogy újra és újra becsalja a vaddisznó kanokat és kocákat. Egyszerűen csak szórja a földre vagy keverje össze más takarmánnyal, a disznók biztosan nem tudnak majd ellenállni neki.
Szintetikus vizelet illatanyag , őz bak
Magas koncentrátumú szintetikus gél . Felkelti az őzek érdeklődését és a megjelölt területen tartja őket. Tartósan ellen áll az esőnek ,párának és a napfénynek. Akár 2 hétig is megőrizheti hatását.
Szintetikus vizelet illatanyag őz suta
Magas koncentrátumú szintetikus gél . Felkelti az őz bakok érdeklődését és a megjelölt területen tartja őket. Tartósan ellen áll az esőnek ,párának és a napfénynek. Akár 2 hétig is megőrizheti hatását.
Samick Polaris 48"
Fa középrészes, szétszedhető reflexíj, leginkább kezdőknek ajánlott. Gyerek változatban, különböző erejű kivitelben kapható. Az íj felszerelhető stabilizátorral, irányzékkal és bergerrel is. A választható húzóerők: 10#,12#,14#,16#, 18#,20# Az íj jobb és balkezes változatban is rendelhető. Az ár az ideget nem tartalmazza.
Big Archery Evolution íj
Fa középrészes, szétszedhető reflexíj, leginkább kezdőknek ajánlott. Gyerek és felnőtt változatban, különböző erejű és hosszúságú kivitelben kapható. Az íj felszerelhető stabilizátorral, irányzékkal és bergerrel is. kar fehér és fekete színben A választható húzóerők: 20#,22#,24#,26#,28#,30#,32#,34#,36#,38# Választható íjhosszak: 64, 66, 68, 70 Az íjhosszt rendelésnél a megjegyzés rovatban kérném feltüntetni. Az íj jobb és balkezes változatban is rendelhető. Az íj ára az ideget nem tartalmazza! Garancia a gyári középrésszel érvényes!
Őzmásolat magyar rekord Abádszalók
Elejtés ideje: 1993.05.03. Súlya: 769 g Pontszáma: 230.75 I.P. Eredeti koponyával
Őzmásolat magyar rekord Cserkeszőlő
Elejtés ideje: 2005 Súlya: 606 g Pontszáma: 169,74 I.P. Eredeti koponyával
Őzmásolat magyar rekord Földeák
Elejtés éve: 2009 Súly: 702 g Pontozás: 182,5 I.P. Valódi koponyával
Böker Magnum Wanderer
Böker Magnum Wanderer
Mora Bushcraft Black
Mora Bushcraft Black
CRKT Swindle
CRKT Swindle
Bicskatok, Wenger
bicskatok 85 mm késekhez (1-5 sor)
BEAR GRYLLS ULTIMATE PRO Tőr
TULAJDONSÁGOK: TPE fröccsöntött műanyag markolat A nyélben végigfutó penge Tűzgyújtó szerszám Tok Élező Síp a zsinórgyűrű végén Teljes hossz: 25,4 cm Pengehossz: 12,2 cm Súly: 405,2 gramm
SG-880MK-HD tápkábel (6 V külső tápellátás)
A vadkamerák egyik gyenge pontja az, hogy 1-3 havonta cserélni kell bennük az elemeket. Sajnos az elemekkel megegyező méretű akkumulátorok csak 1,2 V-os feszültségűek, így a működési idő rövidebb velük. Ezzel a tápcsatlakozóval a kamerához csatlakoztathatunk zselés akkumulátort, így a tápellátást biztosíthatjuk jelentősen hosszabb időtartamra az elemek élettartamához képest. Használatakor ügyeljen a polaritásokra. (kék, vagy fekete saru = negatív, piros saru = pozitív) Tápkábel hossza 1,3 m Csatlakozó típusa 1,7 / 4,0 mm Csomag tartalma 1db kábel
<<    1   ...   3    4    5    6    7   8   9    10    11    12    13   ...   242    >>