Vadászbolt
Vadászbolt | | | | | | | | |
Flat Box mobiltartó Vadkacsa
Mérete: 7 x 12 cm Anyaga: 100% poliészter Kisméretű mobiltelefonokhoz, karabinerrel a rögzítéshez.
Böker Magnum Dark Lifesaver
Böker Magnum Dark Lifesaver
Szappantartó fatörzs AKAH
Alapanyag: műanyag Fatörzs magassága: 12 cm Teljes magasság: 19 cm
Székpárna vaddisznós
Méret: 40x40 cm Hátoldalán kicipzározható, így a huzat mosható
Gerber LMF II Survival túlélő tőr (fekete)
A hajdani katona, Jeff Freeman késztette a Gerber céget, hogy fejlesszék ki ezt a merőben új, 10-os túlélőkést! Ez a kés arra képes, amire a hordozója is. Akár egy repülőgép törzsét is át lehet vele vágni, esetleg vágj el egy biztonsági övet vagy vágj kijáratot egy helikopter plexiüvegébe. Hasznos társ tűzifa vágása, vagy menedék építése közben. Teljesen szét van választva a kés nyele az pengétől, ezért elnyeli az ütések okozta terhet valamint az elektromos kisüléseket. A kis tok megkönnyíti a mozgást, csökkenti a zajt, használható ejtőernyőzés közben, valamint könnyen csatolható övre vagy Molle rendszerű mellényre. Teljes hossz: 26,9 cm Penge hossz: 12,3 cm Súly: 323 gramm Penge anyaga: 420 HC Rozsdamentes acél Penge típusa: Drop Point
Böker Magnum Wintergreen
Böker Magnum Wintergreen
Stabilizátorsúly és rezgéscsillapító
Gyártó: Cartel méret: 3,5
Standard tegez
Valódi bőr, öv vagy háti kivitelben Megrendeléskor megjegyzés rovatba kérnénk a kívánt típust feltüntetni szíveskedjék! A képek a színre vonatkozóan csak illusztrációk!
Teázó készlet 6 részes
Tartalom: - 2 db teás bögre - 2 db bögrealátét - 1 db cukortartó - 1 db tej/citromlé kiöntő Különböző színes vadászmotívumok
Kershaw Dimension
Kershaw Dimension
Hullám- 12 db
Mérete: 100x19 mm. A csomag 12 matricát tartalmaz. Használatával vesszőtest nem sérül tollazás eltávolításakor. Forró vízbe mártva könnyedén lehúzható a vesszőtestről. ------------------------------------------------------ Balík obsahuje 12 ks matric. Ponzitim matrice sadajú odstránit pierka bez poskodenia sípu. Ponorením do horúcej vody sadá lahko odstránit.
Still Jackrabbit nyúlsírósíp
Használata közben nem kell kézbe fogni így lehetőséget nyújt ,hogy a fegyvert folyamatosan a célon tartsuk. Távolabbi ragadozók behívásához erősen , a közelebbiekhez pedig gyengébben kell fújni. Kiválóan imitálható a nyúl sírása ,nyöszörgése .
Lespárna -szublimált nyomattal
Mérete: 48 x 37 x 2 cm Anyaga: 100% poliészter vízhatlan alsó résszel, csúszásmentes bevonattal.
Flir ScoutTS24 hőkamera
A Flir Scout TS24 hőkamera legnagyobb előnye, hogy fénykibocsátás nélkül végezhet megfigyelést rendkívüli hatásfokkal. 320 méterre láthat el, miközben Ön teljesen észrevétlen marad! Ez a kamera ugyanis a hősugárzást érzékeli és abból alkot képet. 320 méteres hatótáv Masszív kidolgozás Fénykibocsátás nélküli képalkotás A hőkamera a jelenleg kapható legjobb legális módszer a megfigyelésre. Még akkor is megláthatja a vele a vadat, a fatolvajt, a területre illetéktelenül behatolót, ha azt normál optikai eszközzel pl. távcső, a lombok takarása vagy esetleges köd miatt nem teheti meg. Felbontása 240x180 pixel, amely elegendő ahhoz, hogy észleljen egy emberalakot akár 300 méteres távolságból.
Flir Scout BTS-X Pro hőkamera
A Flir Scout BTS-X PRO hőkamera - egyszerre két szemmel figyelhet meg, ami tovább fokozza a megfigyelés hatékonyságát. A nagyítást Ön választhatja meg az adott feladatnak megfelelően, ugyanis ennek a hőkamerának az objektíve cserélhető: 3 féle objektív közül választhat. Csak váz objektív nélkül 320x240 pixel felbontás Választható objektív Kétszemes megfigyelés Beépített képrögzítő A Flir Scout BTS-X PRO hőkamera segítségével felvételt is tud készíteni, hiszen a készülékben képrögzítő is helyet kapott. Felbontása 320x240 pixel, melynek képét egy 640x480 pixeles LCD monitoron jelenít meg. A feladatnak és a távolságnak megfelelően választhat 3 féle objektív közül: 35mm (2x nagyítás), 65mm (3,2x nagyítás) 100mm (5x nagyítás), de ha már rendelkezik Flir hőkamera objektívvel csak a vázat is megveheti. Az optikai nagyítás mellett 2x-es digitális zoom is a rendelkezésre áll, mellyel akár 10x-es nagyítás is elérhető. A Flir Scout BTS-X PRO hőkamera többféle kimenettel is rendelkezik, annak érdekében, hogy a készüléket számítógéphez vagy képernyőhöz kapcsolja. (USB 2, Video kimenet) Felépítése masszív ( IP66 vízállósággal rendelkezik) mégis ergonómikus kialakítású. Mérete kompakt, jól hordozható, kezelése rendkívül egyszerű. A készülékhez tartozik akkumulátor (4db AA Ni-Mh), de gyorscsatlakozóval pillanatok alatt rácsatlakozhatunk a hálózatra is.
CRKT Kiss EDC
CRKT Kiss EDC
YUKON POINT 8X42 KERESÕTÁVCSÕ
A Yukon Point távcsövek optimális nagyításukkal, 42 milliméteres frontlencséikkel és széles látómezőivel vadászaton, horgászaton, valamint őrzésvédelmi, idegenforgalmi, védelmi, mentési és karbantartási tevékenységnél kiválóan és igen széleskörűen használhatók. Az innovatív tetőél-prizma szerkezetű, fejlett optikai rendszer a Point binokulárok tartós fém tubusaiban helyezkedik el. A vízálló, nitrogén-gáz töltésű tubus jól védi a belső optikai felületeket a párásodástól. A binokulárok igen szélsőséges időjárási körülmények között is nagyon jól működnek a magas szintű vízállósági fokozatuknak (IPX7) köszönhetően. A többszörös, TRUE COLOR™ lencse bevonat világos, tiszta képet és természetes színvisszaadást biztosít. A Point távcsövek fénygyűjtő képessége kiváló, ezért nagyszerű eszközök szürkületben is. Formájuk és kompakt méreteik kényelmes megfigyelést tesznek lehetővé. A távcsövek fém tubusai teljesen vízállóak, ezért bármilyen csapadékos időben biztonságosan használhatók. A gumírozott markolat csökkenti a csúszás veszélyét, még akkor is, ha nedves kézzel tartjuk a távcsöveket. Hirtelen, külső hőmérséklet változás esetén a nitrogén-gázzal töltött tubus megakadályozza a távcső párásodását. Lencse védősapka A elveszés elkerülésére a a védősapkák tökéletesen illeszkednek a távcsőhöz, beépített mágnesek tartják zárt vagy nyitott helyzetben.
SWAROVSKI EL 8,5X42 WB TÁVCSÕ , SWAROVSKI TÁVCSÕ
A Swarovski EL 8,5x42 WB egy valódi mestermunka. Mind optikailag, mind mechanikailag rendkívül kifinomult. Sajátos elegáns stílusa van, mely más távcsővel össze nem téveszthetővé teszi. Könnyű , egyszerűen kezelhető és brilliáns a képalkotása. Egy olyan társ az erdőben, amelynek képalkotása, megjelenése és minősége egyedülálló. SWAROVISION technológia HD üveg Brilliáns kép Swarovski EL 8,5x42 WB elsősorban szenzációs képalkotásával hívja fel magára a figyelmet. A SWAROVISION technológiának köszönhetően a látómező egészén, még a széleken is torzításmentes a kép.A Swarovski EL 8,5x42 WB HD fluorit lencsékkel rendelkezik, ezért a látott kép színvisszaadása, felbontása és képesztétikája kivételesen magas szintű. Ennek köszönhetően a legapróbb részleteket is észreveheti pl. egy madár tollazatán. Kis súlya lehetővé teszi, hogy bárová magával vigye, kirándulásra, cserkelésre éppúgy, mint hegymászáshoz. Az élességállítás könnyedén elvégezhető egy kézzel is, miközben a távcsövet stabilan tudja fogni egy kézzel. A Az elegáns finom külső ne tévessze meg, váza robusztus, ellenáll mindannak a behatásnak, melyek a terepen érhetik.
Hillman kamásli/ camo
Terep színben vízálló, légáteresztő, szagblokkoló, vízálló cippzárak és tömített varrások, csendes anyag.
SLICK TRICK Magnum
100gr, 125g 3db/csomag
<<    1    2    3   4   5    6    7    8    9   ...   242    >>