Vadászbolt
Vadászbolt | | | | | | | | |
Gyermek vessző cédrus
28” hosszú natúr felületű cédruspálca 3”-os pulykatoll, zöld, citrom vezértoll, field hegy, bandázsolva. ---------------------------------------------------------- cedrová palica 28 3 morcacie pierko, zelený, žltý, hrot field.
Zebra- 12 db
Választható hosszúságok: 140x34 mm vagy 170x34 mm. A csomag 12 matricát tartalmaz. Használatával vesszőtest nem sérül tollazás eltávolításakor. Forró vízbe mártva könnyedén lehúzható a vesszőtestről. ------------------------------------------------------ Balík obsahuje 12 ks matric. Ponzitim matrice sadajú odstránit pierka bez poskodenia sípu. Ponorením do horúcej vody sadá lahko odstránit.
Falióra vaddisznó
Mérete: 18 cm Anyaga: farost lap
Neet N-TL 302
Gyöngyvászon anyagból.
Böker Plus Apparo
Böker Plus Apparo
Aurora Outdoor Field pack
Fácánaggaték fém
Teljes hosszúság: 39 cm Aggaték hosszúsága: 29 cm Bőr pánttal
Jim Fletcher Jimi T marokelsütő
Burris 4-12X42 Ballistic LaserScope
garancia: 10 év 4-12X42 Ballistic LaserScope, beépített lézer távolságmérővel A Ballistic LaserScope az Ön vadászpartnere, pontosan tudja, milyern messze áll a vad, és azt is, hogy az Ön lőszere mire képes. A távcsőben beépített lézer távolságmérő van, a távolság és a lőszer típus függvényében kiszámolja, hogy milyen emelkedés szükséges a pontos találat eléréséhez és azt a helyet szálkereszten piros pont formájában meg is jeleníti. A távcső mellé egy listát is adnak, ahol 600 féle gyári töltésű lőszer adatai megtalálhatók, két számjegy röppálya esési számmal. Néhány kattintás a beállítási módban, és már be is állította vagy változtatta az Ön által használt lőszer röppálya esési számát. Jellemzői: - ütés-, víz-,, és páraálló - Egyesült Államokban gyártott modell - 10 év garanciával - nitrogén töltésű ház
Tru Ball Champ marokelsütő
Kifejezetten kis kezűeknek vagy nőknek szánt marokelsütő.
JetBeam RM-02
Spyderco Manix 2
Spyderco Manix 2
Elite Custom HDX UltraRest
NAP QuikTune 1000
Muela bw 16 bowie vadászkés
Klasszikus Muela Bowie kés , vadászathoz, turázásra vagy akár ajándékozásra 16cm. Rm. 440 Mo-Va Bowie penge, végig a markolatban.11,5cm.Rózsafa markolat280gr.bőr tokkal
4" pulykatoll Shield csíkos jobbos
Gyártó: Trueflight
5" pulykatoll egyszínű pajzs - shield jobbos
Gyártó: AMG, Truflight
Egész toll egyszínű jobbos
Gyártó: AMG vagy Truflight rendeléskor igény esetén gyártót feltüntetni szíveskedjék. fehér, narancs, UV sárga, fekete,bordó, barna színekben.
Spin Wing 1-3/4" RH original
Sebastian Flute Optimo
Fa középrészes, szétszedhető reflexíj, leginkább kezdőknek ajánlott. Gyerek és felnőtt változatban, különböző erejű és hosszúságú kivitelben kapható. Az íj felszerelhető stabilizátorral, irányzékkal és bergerrel is. A választható húzóerők: 20#,22#,24#,26#,28#,30#,32#,34#,36#,38# Választható íjhosszak: 64, 66, 68, 70 Az íjhosszt rendelésnél a megjegyzés rovatban kérném feltüntetni. Az íj jobb és balkezes változatban is rendelhető. Az íj ára az ideget nem tartalmazza! Garancia a gyári középrésszel érvényes!
<<    1   2   3    4    5    6    7   ...   242    >>