Vadászbolt
Vadászbolt | Vadászbolt | Vadászapró | Vadvilág | Vadételek | Magyar Vadász | Vadkamera | Vadász fegyver | Vadcsalogató | Vadászapró egyéb
Muela elephant big five vadászkés
CSAK ELŐRENDELÉSRE !
Haidu HCP180 fenőkő
Haidu HCP180 fenőkő
NXG RR-1 csúzli gumi
Rókacsapda
Róka élő befogására alkalmas mérete: 150x30x35 cm Élvefogó csapda, pontheggesztett, eloxált fémrácsból, működési elve, hogy a csapda közepén tálcára erősített csali ínyencség megszerzése érdekében az állat bemegy a csapdába, majd miközben megérinti a tálcát, a csapóajtó lecsapódik. Az ajtó lezáródás után, az állat számára kinyithatatlan, ha feldönti, vagy fejre állitja a csapdát akkor sem tud kiszokni. A csapda alja nem rácsos, igy nem kell földbe bedolgozni, böven elég takarni a helyszinen talált dolgokal (levél, széna, szalma, gallyak stb)
Hullám- 12 db
Választható hosszúságok: 140x34 mm vagy 170x34 mm. A csomag 12 matricát tartalmaz. Használatával vesszőtest nem sérül tollazás eltávolításakor. Forró vízbe mártva könnyedén lehúzható a vesszőtestről. ------------------------------------------------------ Balík obsahuje 12 ks matric. Ponzitim matrice sadajú odstránit pierka bez poskodenia sípu. Ponorením do horúcej vody sadá lahko odstránit.
NIKON FIELDMICROSCOPE TÁVCSÕ
A Nikon Fieldmicroscope Mini modell a Nikon Fieldmicroscope kisméretű változata. A kisebb méretet a beépített megvilágítási rendszer eltávolításával értük el, megtartva a 20-szoros optikai nagyítást és továbbfejlesztve a vízzel szembeni ellenállást. Ez a modell könnyen befér a hátizsákba, így bárhol, a hegyekben vagy a tengerparton is megfigyelhető a mikroszkopikus világ. Műszaki adatok Nagyítás 20-szoros (fix) Optikai rendszer Egyenes és megfelelő tájolású kép, a szemlencse dioptriája külön állítható a jobb szemre Pupillatávolság szabályozása 51–72 mm Látómező 11 mm átmérő Függőleges szabályozás 42 mm a tárgyasztal aljától számítva Tárgylemez Kivehető, fordítható (felül: sík; alul: beépített domborítás) Tömeg Kb. 395 g
Lõszertartó tusra sörétes zárt
5 db lőszerkapacitás,tépőzár segítségével nyitottként is használható
Moultrie Pro Hunter automata vadetető szórófej
Tartós ABS műanyag burkolattal rendelkezik. Védőráccsal van ellátva a takarmány védelmére rágcsálók és madarak ellen. Naponta 6 szórási időpont programozható be. Nagy méretű és jól látható gombok és kijelző a kezelőpanelen. A kiszórt mennyiség másodpercenként állítható 1 és 20 másodperc közötti szórási idővel határozható meg. A kezelőpanel kijelzi az akkumulátor töltöttséget %-ban, illetve a becsült megmaradt takarmánytömeget (ehhez feltöltéskor meg kell adni a betöltött takarmánytömeget fontban). A szórótárcsa alakja véd az erős szél okozta szóródástól. Működtethető 4 db D típusú alkálielemmel vagy zselésakkumulátorral. Opcionálisan külső táp is csatlakoztatható. Hordóhoz való rögzítéshez szükséges kötőelemek mellékelve. Burkolat anyaga műanyag (ABS) Adagolótölcsér és szórótárcsa anyaga alu és acél Szórórész védőrács van Szórás vezérlés programozható (óra, perc), max napi 6 alkalom Beállítható szórási időtartamok 1 – 20 másodperc Tápellátás 6V zselésakkumulátor (max méret 70 x 70 x 105 mm), vagy 4db D típusú alkálielem Akku férőhely 1 db Hordó illesztési felület átmérő 250 mm Csomag tartalma 1db szórófej egység, 1db adagolótölcsér, 1db alkálielem foglalat, kötőelemek a rögzítéshez
Vadász tőr
Newton CRV 640 video recorder digitális éjjellátó készülékhez
A Newton CVR 640 nem más, mint egy video felvevő, amellyel a digitális éjjellátó képét tudja felvenni - amennyiben persze az éjjellátónak van video kimenete. Mivel terepi használatra tervezték kialakítása is ennek megfelelő. Erős váz és kis méret. 800x600 pixel felbontás 3 AAA elemmel működik 2GB memóriakártya A Newton CVR 640 alig megközelítőleg akkora, mint egy gyufásdoboz. Kezelése egyszerű, akár hidegben, kesztyűben is könnyedén használható. Erős váza ideális a terepi munkához, ellenáll a sérüléseknek. Egy töltet elemmel 7 óra folyamatos felvételt biztosít. Az elkészített felvételeket .avi formátumban rögzíti SD memóriakártyára. Egy 2GB-os memóriakártya a csomag része.
Bicskatok, Wenger
bicskatok 85 mm késekhez (6)
Lumintop Pisztoly Lámpa
Lumintop pisztolylámpa 1 CREE XR-E Q5 LED-et tartalmaz. Vízhatlan IPX-8-as védelem. Maximális hatósugár: 100 m 200lumens Jellemzők: 1) kicsi,kompakt 2) A stroboszkóp funkcióval 3) Akkumulátor típusa: 1 x CR2 Lithium 3.0V elem. Két fokozatban világít. Egy bekapcsolással a teljes fényerőt adja, ha pedig hosszan nyomjuk akkor stroboszkóp mód jön elő. Mini A stroboszkóp funkcióval Akkumulátor típusa: 1 x CR2 Lithium 3.0V elem.
Muela Piranha nyúzókés
Piranha 8 nyúzókés 80mm. Rm. 440 Mo-Va penge 90mm. agancs markolat 130gr. bőr tokkal
Menetes hegy 80 gn 5/16 combo forma
(PSE Hunter, Predator, Maxima)
Snapszos pohárkészlet füles cin motívummal
Tartalom: 6 db füles pohár Pohár magassága: 11 cm Különböző motívumok: - Gímszarvas - Vaddisznó Kérjük, hogy megrendelésénél a Megjegyzés rovatba írja be a kiválasztott motívumot!
Ranger14ol.jpg
Vadásztőr ,14cm 440-es Rm. penge Olajfa markolat Bőr tokJELENLEG NEM RENDELHETŐ!
Cartel Epoxy
Piros, fekete, zöld színekben
Y kesztyű L
L méretben, barna puha bőrből.
Csőkígyó Viper pisztoly 9mm , .380,.38,.357
A Viper csőkígyó termékcsoport 50%-al több szennyeződést képest eltávolítani a csőből mint a hagyomás Hoppes csőkígyők . Használata pofonegyszerű , nagyon gyors és kényelmes. Többször is felhasználható , hiszen mosható. A huzagolást nem sérti. Kicsi , könnyű ,praktikus.
Wenger bamboo deszka + húskés
bamboo deszka, húskés, húsvilla
1   2    3    4    5    6   ...   242    >>